FINASIJKA ANALIZA

USLUGE FINANSIJSKE ANALIZE

EVROPA INVESTMENT doo oslanja se na bogato bankarsko iskustvo. To iskustvo poseduje tim ljudi koji su veći deo svog radnog veka proveli u bankama ili su se bavili finansijskom analizom.

Dakle, Vama, pravnim licima i preduzetnicima, nudimo finansijsku analizu identičnu onoj s kojom se susrećete kada se obratite banci za kreditna sredstva ili bilo koju bankarsku uslugu.

Dobijate odmah klasifikaciju po standardima NBS, tj. koristimo potpuno identičan obrazac kao i banke. Dobijate analizu svih rizika kojima ste izloženi odnosno znaćete unapred kako će banka da sagleda vaše finansijske pozicije.

Ukratko, i pre odlaska u banku, znaćete vaš kreditni rejting. Pa ako je on nepovoljan, štedimo vam vreme a posebno nerve ako vaša trenutne finansijske pozicije ne omogućuju banci da vam odobri sredstva. Vi ćete to znati i pre nego što kročite u banku. Pa zašto biste gubili mesec dana ili više ako je sitaucija nepovoljna po vas.

Ako ste na „granici“, možemo Vas posavetovati kako da finansijske pozicije drugačije proknjižeite, a sve u skladu medjunarodnim računovodstvenim standardima,i da na taj način poboljštate kreditni rejting i tako povećate svoje šanse za odobravanje sredstava.

Ako su vaš kreditni rejting zadovoljavajući, ponudićemo Vam naše usluge posredovanja u bankarskom kreditiranju kako bi brže i jeftinije došli do potrebnih sredstava. Tu dolazi do izražaja naša prednost odnosno naša usluga iskustva i znanja. Tu Vam možemo najviše pomoći i tog trenutka bićete u mogućnosti da razumete naše prednosti.

Ukoliko ste zainteresovani za poslaovnu saradnju molimo Vas da nas kontaktirate. kontakt