EVROPA INVESTMENT DOO

konsultantska firma koja deluje u oblasti finansijskih usluga. Osnovna delatmost je posredovanje pri bankarskom kreditiranju, dok je druga dominatna delatnost finansijsko obrazovanje i finansijska pismenost koja toliko nedostaje velikom broju učesnika na tržištu.

Ono što je većini zaposlenih u preduzećima potrebno jeste finansijska edukacija na relaciji banka-preduzeće. Postoji veliko nerazumevanje načina kako banke funkcionišu. Kada bi se ovladalo tom problematikom, procenat uspešnosti dobijanja kredita bio bi mnogo veći.

Uz pomenutu uslugu, nudimo i sjajno obrazovanje iz profesionalnog excella-a i standardizovane principe i korake u otvaranju i izvođenju projekata.

Trening-seminare drže stalno zaposleni, veoma iskusni znalci koji se time bave više od deceniju. I to im je jedina profesija. Nama nisu važna suvišna teoretisanja i papirnate, akademske titule. Članovi našeg tima su istinski profesionalci koji zarađuju za život radeći ono za šta se obučavate. Ono što je sigurno, mogu vam na pravi način, primerima iz prakse, preneti svoje bogato iskustvo i znanje.

I ne samo to….

Ima još….

Ako imate projekt, a ne znate kako da ga izvedete do kraja, sigurno ćemo vam biti od pomoći. Zahvaljujuči članu našeg tima, vrhunskom profesionalcu koji svoju specijalnost zasniva na dugogodišnjoj praksi upravljanja projektima, imaćete mogućnost da korak po korak ovladate svim tajnama praktičnog izvođenja projekata. Naš član ekspertskog tima ima skoro 7 godina iskustva u prestižnoj banci baš na poslovima “Menadžer za portfolio projekata”. To zvanje podrazumeva funkcije:

PREDAVAČI

Član našeg tima Goran Vučetić ima 24 godišnje iskustvo rada u Vojvođanskoj banci. Tu je zaposlen od 1992. godine. Krenuo je od platnog prometa, pa je nastavio u sektoru poslovanja s privredom, preko funkcije supervizora u sektroru „Poslovni procesi“. Zadnjih 6 godina je na poziciji Direktor sektora Upravljanje projektima (Funkcija Poslovni procesi i organizacija) i Menadžer portfolio projekata. Jedan je od retkih osoba koji poseduje PMI PMP (Project Management Professional), američkog udruženja portfolio menadžera. Aktivno se bavi obukom project menadžera već više od pet godina.

Sa više od 12 godina bankarskog iskustva, Vera je stručnjak par excellance. Od tih 12 godina radnog staža, zadnjih 9 je u kreditnoj analizi. Sada ima zvanje „Specijalista Savetnik za odobravanje kredita”. Kroz njene ruke prošlo je mnogo kreditnih zahteva i što je još važnije, na osnovu njene analize je mnoštvo kredita i odobreno. Prvorazredni je stručnjak čije znanje će vas osposobiti da pravilno aplicirate za kredit ali istovremeno i upotrebite to znanje za analizu vaših potencijalnih klijenata.

Igor Opačić je u svetu bankarstva i finansija od decembra 1995.

Prošavši revizorske kuće, banke i lizing preduzeća, od septembra 2009 radi kao samostalni konsultant, ponajviše u oblasti bankarskih usluga. U zadnjih godinu dana, proširio je delatnost na domaće i strane investicione fondove, ali i na obrazovanje iz oblasti finansijske pismenosti kao i sveobuhvatnog proširenja shvatanja o nephodnosti i značaju primenjenih znanja iz oblasti finansija. Vlasnik je bloga igor-opacic.rs koja se bavi praktičnim znanjima kao i ohrabrivanjem čitalaca da se upuste u avanturu pokretanja sopstvenog biznisa.

ZAKAZANI TRENING - SEMINARI

04.Juni 2016.

I) KAKO DOBITI NAJPOVOLJNIJI KREDIT OD BANKE

II) KAKO PRECIZNO PROCENITI KLIJENTA KORISTEĆI BANKARSKE METODE I STANDARDE

Namena trening-seminara

Trening seminar je osmišljen na način da vas obuči kako da spremite dokumentaciju i finansijske izveštaje u skladu s bankarskim metodama i procedurama, znatno poboljšate kreditni rejting i uvećate svoje šanse za dobijanje kredita, garancija, akreditiva i bilo kog drugog bankarskog proizvoda.

Drugo, na seminaru ćete savladati načine analize rizika po metodama koje koriste banke i tako ćete značajno pomoći svom preduzeću da proceni budućeg/sadašnjeg klijenta. U praksi se pokazalo da banke imaju dokazan model procene koji im znatno pomaže da s velikom verovatnoćom procene finansijsko stanje svojih klijenata. Na osnovu te složene i detaljne analize, banke se štite od nelikvidnih i nesolventnih klijenata.

Predavač Vera Jovanović je i članica našeg tima, stalno je zaposlena u OTP banci u sektoru Kreditnih rizika i to na usko specifičnim poslovima: Specijalista savetnik za odobravanje kredita


Preuzmite PDF fajl"Kako dobiti kredit" .


PRIJAVA ZA SEMINAR