INVESTICIONI FONDOVI

INVESTICIONI FONDOVI

Sa velikoim zadovoljstvom obaveštavamo sve zaintersovane klijente da smo uspostavili blisku saradnju sa najvećim Švajcarskim portalom za umrežavanje investicionih fondova iz celog sveta.

Ovaj portal Vam omogućuje da potencijalne klijente koji imaju razrađen biznis povežu sa stranim partnerima koji raspolažu slobodnim sredstvima i zainteresovani su za ulaganje.

Mogući su svi oblici finansiranja. Kredit, Equity, Mezzanine, Partnertvo višeg reda i ostalo.

Kako je situacija sa kreditiranjem u našoj zemlji dosta komplikovana, ovim putem Vam nudimo da doprete do izvora sredstava koji Vas ne koštaju ništa niti Vam traže dodatna obezbeđenja. Zauzvrat, vaše je da dokažete da Vam je biznis održiv i perspektivan kako bi potencijalni investitor prepoznao šansu i zajedno sa Vama učestvovao u dobiti.

Da biste bili deo široke mreže investitora i klijenata potrebno je da se prijavite (vidi opcije na kraju stranice) i da nam pošaljete vaše osnovne podatke kao što su:

Nakon detaljne finansijske analize, ako procenimo da možemo da Vam pomognemo, preporučićemo Švajcarskim partnerima oblik saradnje koji Vam najviše odgovara i po kojoj ceni.

Ako Vam je ovo interesantno,molimo Vas da popunite polja koja se nalaze u dnu strane ili nas kontaktirajete (linkuj na KONTAKT) telefonom ili mailom

FOREX

Za one koji žele više i uzbudljivije, tu smo da savetujemo u trgovini valutama i opcijama. Trgovina valutama i opcijama je vrh finansisjskih operacija odnosno najsofisticiraniji medjuzavisni odnos izmedju 2 strane koje se susreću na finansisjskom tržištu. I to na tržištu gde nema vaninstitucionalnih uticaja i gde je je profit trenutan i istog trenutka je na vašem računu.

Ukoliko ste zainteresovani za poslaovnu saradnju molimo Vas da nas kontaktirate kontakt